Ontsnap aan de drukte en gun je voeten een moment van pure ontspanning bij Pedicuresalon Kalinka. Gelegen aan de Koningin Julianaweg 44 in Oldemarkt, biedt onze salon een plek van rust te midden van de groene omgeving en met een prachtig uitzicht op het vijverpark.

Ligging

Onze salon, sinds maart 2022 gevestigd naast ons huis, is niet alleen een professionele ruimte voor voetverzorging, maar ook een plek waar je even kunt ontsnappen. Met uitzicht op het vijverpark een perfecte omgeving voor een kalmerende en serene sfeer, perfect om volledig tot rust te komen tijdens je behandeling.

Apparatuur

Er wordt gewerkt met geavanceerde apparatuur om de kwaliteit van de behandeling te waarborgen. De Gerlach pedicuremotor met nattechniek zorgt niet alleen voor efficiëntie maar ook voor hygiëne en comfort. Ik streef naar het gebruik van moderne technologieën die bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van de klant.

Productlijn

In de salon gebruik ik de hoogwaardige producten van HFL Laboratories, de specialist op het gebied van lichaams- en voetverzorging. Deze producten, bekend om hun effectiviteit en verzorgende eigenschappen, dragen bij aan de algehele kwaliteit van onze behandelingen. Bij Pedicuresalon Kalinka gaat het niet alleen om de behandeling zelf, maar ook om de zorgvuldige selectie van producten die jouw voeten de liefdevolle aandacht geven die ze verdienen.

Bezoek Pedicuresalon Kalinka en geniet van een professionele, ontspannende ervaring te midden van de natuurlijke pracht van Oldemarkt. Je voeten zullen je dankbaar zijn.