Hartelijk welkom bij Pedicuresalon Kalinka! Met trots verwelkom ik u in mijn sfeervolle salon, gelegen aan het vijverpark in Oldemarkt.

Pedicure Kalinka

Even voorstellen: Kalinka, gediplomeerd pedicure met sinds 2022 een prachtige salon op de hoek van Oldemarkt. Met een gedegen achtergrond, professionele opleiding en een schat aan ervaring ben ik toegewijd aan jouw voetverzorging. Mijn kracht ligt in het aanpakken van voetproblemen bij de oorzaak, met veel aandacht voor jou.

Pedicure Diensten

Bij Pedicuresalon Kalinka bieden we een breed scala aan diensten aan. Of je nu komt voor een basispedicure, behandeling van specifieke voetproblemen, nagelverzorging of een ontspannende voetmassage, ik zorg ervoor dat je voeten de aandacht krijgen die ze verdienen.

Afspraak Maken

Wil je een afspraak maken voor een verfrissende pedicure? Je maakt makkelijk een afspraak via het afspraaksysteem onderin de website. Lukt het niet, stuur me dan gewoon een appje, werkt ook ­čśë

Locatie

Je vindt mijn salon aan de Koningin Julianaweg 44 in Oldemarkt. Parkeren is eenvoudig; je kunt voor de deur op eigen terrein parkeren.

Hygi├źne en Veiligheid

Bij Pedicuresalon Kalinka hanteren we strikte hygi├źnemaatregelen en veiligheidsprotocollen. Jouw gezondheid en welzijn hebben onze hoogste prioriteit. Kom met een gerust hart langs en ervaar professionele, veilige voetverzorging.

Tot gauw in mijn salon!

Kalinka